FAQ - Purely Yes

PURELY YES · RENT PERSONLIGT

FAQ

Se her, hvad andre har spurgt om!

Hvis du er i tvivl, er der sikkert mange andre, der har været det før dig. Vi har samlet nogle af de typiske spørgsmål her.

Hvis du stadig er i tvivl, er du velkommen til at sende os en mail.

I vandbaseret glidecreme er hovedbestanddelen vand, der fordamper undervejs. Cremen er klar i farven og har en let konsistens.

I oliebaseret glidecreme er hovedbestanddelen olie, der giver en lidt mere cremet konsistens, og cremen fordamper ikke på samme måde. Det er også denne variant, du skal vælge, hvis du vil bruge den i badet. Hvis du bruger kondom, er den oliebaserede glidecreme ikke god, da olien kan opløse gummiet.

Derfor er det mest et spørgsmål om, hvad du foretrækker.

Læs evt. videre her

YES VM Vaginal Moisturiser, vores all time favourite, intimgelen, der minder mest muligt om skedens naturlige fugt. Den fås i tube eller som selvstændige applikatorer her.

Nogle kunder bruger den i kombination med YES WB vandbaseret glidecreme. Vi har derfor lavet en kombipakke, hvor du samtidig sparer lidt penge.

Hverken glidecremerne eller intimfugten fra YES indeholder hormoner, og er derfor sikre at anvende, hvis du er i hormonbehandling.

Alle YES’ produkter er fremstillet af 100% naturlige planteingredienser.

YES OB oliebaseret glidecreme indeholder økologisk bivoks, mens alle YES vandbaserede glidecremer og intimfugt er uden animalske ingredienser.

Når du er gravid, kan du opleve perioder med skedetørhed pga. de hormonelle forandringer, din krop gennemgår. YES’ glidecremer og intimfugt er alle fremstillet af 100% naturlige ingredienser og er min. 95% økologiske, så der findes ikke noget sikrere valg, hvis du får brug for ekstra fugt.

The Yes Yes Company er iøvrigt i færd med at udvikle YES Baby, hvis formål er at skabe optimale forhold for undfangelse i skedens miljø. Skedens naturlige pH-værdi ligger på omkring 4, og er dermed syrlig. Sperms naturlige pH-værdi derimod ligger på 7-8, hvilket betyder, skedens miljø ikke er optimalt for spermens overlevelse. YES Baby er en to-faktor behandling, der først tager hensyn til spermens pH-værdi, og dernæst bringer skedens pH-værdi tilbage i syrlig balance. YES Baby forventes på det danske marked i 2020.

YES’ imtimprodukter er fremstillet med det formål at lindre og pleje, og gøre livet lettere og mere behageligt for brugeren. Vi anbefaler dig at prøve et af vores produkter, hvis du lider af fx:

  • Sensitiv hud
  • Lichen Sclerosis
  • Vaginisme
  • Vaginal atrofi
  • Tørhed i forbindelse med overgangsalder
  • Tørhed i forbindelse med kræftbehandling
  • Smerter ved samleje

– og sikkert mange andre ubehagelige ting…

YES WB vandbaseret glidecreme, YES VM Vaginal Moisturiser og YES BUT analglidecreme kan bruges med kondomer og sexlegetøj fremstillet af latex, plastic og silikone.

YES OB oliebaseret glidecreme kan bruges med sexlegetøj af plastic og silikone. Vi anbefaler ikke, du anvender den sammen med latexkondomer, da olieindholdet kan gå i forbindelse med gummiet, og der dermed er risiko for, at kondomet går i opløsning.

YES har udviklet en række forskellige varianter, da der kan være forskel på, hvilke behov for fugt, den enkelte bruger har, men også hvilken konsistens man ønsker.

Derudover er der forskel på produkternes pH-værdi. YES OB oliebaseret glidecreme har en neutral pH-værdi, mens de vandbaserede YES WB og YES VM med pH-værdi 4 er syrlige – og svarer til skedens naturlige pH-værdi. Endetarmens pH-værdi derimod er endnu surere med en pH-værdi på 3-4. Derfor findes YES BUT analglidecreme, der er tilpasset miljøet i endetarmen. Der sker ikke noget ved at bruge dem andre steder, men det er ikke optimalt.

Den prisbelønnede intimvask YES Cleanse findes i to varianter, som er tilpasset den typiske pH-værdi på dine kønsorganer, omkring 3-4. Så hvis du føler trang til at bruge sæbe her, er det vigtigt den matcher.

Fun fact! Det har aldrig været hensigten med YES WB vandbaseret glidecreme, men vi har hørt, den også er særdeles effektiv ved smårifter på fx fingre. Vi tænker, det måske kan skyldes det høje indhold af aloe vera, der er kendt for sine helende evner og høje fugtindhold.

– Det er der helt sikkert nogle, der synes! Silikone er syntetisk fremstillet, og lægger sig som en hinde, der skal vaskes af efterfølgende. YES’ produkter er fremstillet udelukkende af naturlige ingredienser for at undgå allergiske reaktioner og minde mest muligt om kroppens egen sekretion. YES OB oliebaseret glidecreme er den variant, der minder mest om silikonevarianterne.

Jo – det kan du sikkert godt. Eller anden form for smøremiddel. Dog skal du vide,  at de kan indeholde olier, som du ikke må anvende sammen med kondomer, da de kan opløse gummiet, og at de kan indeholde andre ingredienser, der ikke er gode for miljøet i skeden, og derved gør mere skade end gavn. Vaseline er fremstillet af rester fra råoliedistillation og indeholder petroleum – lyder det som noget, du har lyst til at smøre på din krops tyndeste hud? Vores bedste bud er: Prøv dig frem – og køb YES, når du vil have noget, der er sikkert og rent!

Selvom vi ikke ligefrem anbefaler dig at bruge YES glidecreme som smørepålæg, sker der ikke noget ved at få det i munden. YES er fremstillet af 100% naturlige planteingredienser. Vi hverken kan eller vil garantere dig, du ikke er allergisk overfor en eller flere ingredienser i produkterne, men som udgangspunkt er de helt sikre på alle dine slimhinder. Desuden er YES produkter smagsneutrale.