Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/purelyyes.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/purelyyes.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/purelyyes.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
Purely YES - Purely Yes

PURELY YES · RENT PERSONLIGT

Purely YES

Underlivet er tabu

Purely YES er YES’ officielle danske webshop, som er etableret for at udbrede kendskabet til de effektive intimplejeprodukter, der på den renest mulige måde gør (sex)livet behagligere for begge køn.

Underlivet omtales ofte som “de nedre regioner”, fordi det for mange stadig er intimt og tabubelagt at tale om. Det kan være svært at sige højt, at man har behov for hjælp, og det gør det svært at købe det – og mange kvinder vælger i stedet at lide i stilhed. Dét tabu vil vi gerne være med til at nedbryde, for naturlige tilstande i underlivet bør ikke være forbundet med skam og stigmatisering.

Allergivenlig imtimpleje

Der findes mange produkter, der opfylder behovene for fugt og øget glideevne, men kun ganske få man med ren samvittighed kan smøre på sin “indre hud”. Dét kan du med YES, der er verdens første økologisk certificerede intimplejeprodukter.

Dyk ned i sortimentet, og lad YES gøre underværker for dig! Du er meget velkommen til at henvende dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter og anvendelsen af dem.

Med venlig hilsen
Helle Harder, indehaver

 

Læs desuden interviewet med Helle i Ugebladet Søndag om tilblivelsen af PurelyYES
Ugebladet Søndag

Det praktiske

For at holde udgifterne nede, har vi ingen fysisk butik eller showroom. Al henvendelse sker pr. mail til: hej@purelyyes.dk

Vi bestræber os på at sende din pakke indenfor 2-3 hverdage. Vi respekterer, at købet kan være intimt og privat for dig, så forsendelsen er altid diskret.

Du kan opleve at modtage din ordre i en genbrugt papkasse fra os – for vi går ind for at skåne miljøet og genbruge mest muligt i den daglige drift. Vi støtter derfor også Plastik – nej tak og Miljøvenlig Pakning.

Læs vores handels- og leveringsbetingelser for information om bestilling, betaling, returnering af varer og reklamationer.

Administration/lager

Purely YES
Løgstørgade 2
2100 København Ø
CVR 25489640

Vi siger nej tak til plastik