Om Purely YES - Purely Yes

PURELY YES · RENT PERSONLIGT

Om Purely YES

Purely YES er The Yes Yes Company’s officielle danske webshop, som er etableret for at udbrede kendskabet til de lækre intimplejeprodukter, der på den renest mulige måde gør (sex)livet behagligere for mange af begge køn.

Underlivet omtales ofte som “de nedre regioner”, fordi det for mange stadig er intimt og tabubelagt at tale om. Det kan være svært at sige højt, at man har behov for hjælp – og det gør det svært at købe det. Dét tabu vil vi gerne være med til at nedbryde, for udfordringer med underlivet bør ikke være forbundet med skam.

Der findes et hav af produkter, der opfylder behovene for fugt og øget glideevne, men kun ganske få man med ren samvittighed kan smøre på sin “indre hud”. Dét kan du med YES, der er verdens første økologisk certificerede glidecreme.

Dyk ned i sortimentet, og lad YES gøre underværker for dig! Du er altid velkommen til at henvende dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Med venlig hilsen
Helle Harder, indehaver

Kundeservice & kontakt

Hverdage 10-16: +45 2534 8909
hej@purelyyes.dk

Purely YES
Gothersgade 11
1123 København K
CVR 25489640

Vi bestræber os på at sende din pakke indenfor 2-3 hverdage. Vi respekterer, at købet kan være intimt og privat for dig, så forsendelsen er altid diskret.

Læs vores handels- og leveringsbetingelser for information om bestilling, betaling, returnering af varer og reklamationer.