Intimgel til tørhed i skeden – få pleje til tørre slimhinder

PURELY YES · RENT PERSONLIGT

Tørhed i skeden

Akut lindring til tørre slimhinder

Op mod 80% af alle kvinder oplever tørhed i skeden (vaginal atrofi) pga. et faldende østrogenniveau i æggestokkene i forindelse med overgangsalderen. Det gør slimhinderne mere udsatte for irritation og infektioner med generelt ubehag, svie og kløe og tørre slimhinder til følge. Det er desuden den hyppigste årsag til smerter ved samleje.

Kræftbehandling, graviditet og fødsel, stress og nogle typer medicin kan tilsvarende give tørhed i skeden. Derfor kan man have behov for at tilføre ekstra fugt i form af intimfugt og glidecreme for at kunne fungere i hverdagen.

Shop YES VM Vaginal Moisturiser – intimfugt til tørre slimhinder i skeden.

Lider du af tørhed i skeden er der hjælp at hente. En glidecreme fra Yes lindrer tørhed og vaginal irritation.

Førstehjælp til tørhed i skeden

YES VM Vaginal Moisturiser kan bruges af kvinder i alle aldre med tørre slimhinder og behov for ekstra intimfugt. Slimhindernes sårbarhed stiller større krav til renheden og naturligheden af ingredienserne i din intimpleje. Det er grundtanken bag YES’ produkter, og det gør dem perfekte til dig, der gerne vil bevare en krop i naturlig balance, for alle YES’ produkter er min. 95% økologiske.

For øget effekt mod tørhed i underlivet og til brug ved samleje kan du bruge YES VM Vaginal Moisturiser i kombination med YES glidecreme – vi anbefaler, at du prøver dig frem. Køb kombipakken her.

“Jeg har haft rigtig god effekt med jeres fugtgel, og hvis ikke jeg vidste bedre, ville jeg næsten tro, at jeg var tilbage i tiden før overgangsalderen”

Dorthe, 53 år