Intimgel mod tørhed i underlivet

PURELY YES · RENT PERSONLIGT

Tørre slimhinder

– kan være en udfordring i alle aldre

Op mod 80% af alle kvinder oplever tørhed i skeden (vaginal atrofi) pga. et faldende østrogenniveau i forindelse med overgangsalderen. Det gør slimhinderne mere udsatte for infektioner og irritationer med generelt ubehag, svie og kløe som følge.

Kræftbehandling, graviditet og fødsel, stress og nogle typer medicin kan give samme gener. Derfor kan man have behov for at tilføre ekstra fugt i form af intimgel og glidecreme for at kunne fungere i hverdagen.

Shop YES VM Vaginal Moisturiser – intimfugt til kvinder

Derfor er YES også til dig

YES VM Vaginal Moisturiser kan bruges af kvinder i alle aldre med behov for ekstra intimfugt. Slimhindernes sårbarhed stiller større krav til renheden og naturligheden af ingredienserne i din intimpleje. Det er grundtanken bag YES’ produkter, og det gør dem velegnede til dig, der gerne vil bevare en krop i naturlig balance.

For øget effekt kan du bruge YES VM Vaginal Moisturiser i kombination med YES glidecreme – vi anbefaler, at du prøver dig frem. Køb kombipakken her.

 

“Jeg har haft rigtig god effekt med jeres fugtgel, og hvis ikke jeg vidste bedre, ville jeg næsten tro, at jeg var tilbage i tiden før overgangsalderen”

Dorthe, 53 år