Vand eller olie? - Purely Yes

PURELY YES · RENT PERSONLIGT

Vand eller olie?

YES glidecremer er enten vand- eller oliebaserede. Vandbaseret glidecreme giver øjeblikkelig fugttilførsel, der føles som naturlig sekretion. Den fordamper relativt hurtigt modsat oliebaseret glidecreme, der har en mere cremet konsistens, og er drøjere i brug. Den bevarer glideevnen længere, men har ikke helt de samme fugtgivende fordele som vandbaseret. Du kan derfor med fordel bruge de to glidecremer sammen for maksimal effekt. YES har til det formål lavet YES DG double glide kombipakke med en tube af hver. Og hvis du er i tvivl, kan du starte med vores intropakke, der indeholder de to typer i forskellige størrelser. Herunder kan du se de grundlæggende forskelle.

Vandbaseret glidecreme (WB)

Anvendes som lindrende fugtgiver og glidecreme ved samleje. Den klare, silkebløde gel tilfører fugt og føles meget lig normal sekretion. Matcher den naturlige pH-værdi, modvirker svamp og irritationer, og er effektiv ved vaginal tørhed. Kan anvendes med kondomer og sexlegetøj, og er helt ren i anvendelse.

Du kan købe YES WB vandbaseret glidecreme her

Oliebaseret glidecreme (OB)

Anvendes som glidecreme og massageolie. Indeholder ikke vand, men øger glideevnen i længere tid, bl.a. på grund af tilsat bivoks. Gelen er cremet og drøj i brug. Bør ikke anvendes med kondomer pga. indholdet af olie, men kan godt bruges med sexlegetøj.

Du kan købe YES OB oliebaseret glidecreme her